ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Nedir? ISO 9001:2015’ in faydaları nelerdir?
ISO 9001 standardınız 2015 yılında revize edilmiş ve tüm dünyaya yayınlanmış son halidir. Kuruluşun yönetim sistem kalitesinin adı olan bu standard küçük ve orta ölçekli (1 tl-40.000.000 tl) arasında firmalar için çok önem arzetmekle birlikte büyük ölçekli firmalarda da kullanılmaktadır. Ancak büyük ölçekli firmaların bu standard dışında temel aldığı bir çok sistem ve uygulama olduğu için ISO 9001 standardı büyük firmalar için yardımcı bir unsur olarak ortaya çıkmaktadır.
ISO 9001:2015 standardına göre bir KYS’ nin uygulanması bir kuruluşa şu faydaları sağlar:
a) Ürün ve hizmetleri sürekli sağlama; Kuruluşa, müşteri ve yasal şartları karşılayan ürün ve hizmetleri sürekli sağlama yeteneği kazandırır.
b) Müşteri memnuniyetini sağlama; Müşteri memnuniyeti sağlamak için fırsatlar sağlar.
c) Riskleri ve fırsatları belirleme; Kuruluşun kapsamı ve amaçları ile ilişkili risklerin ve fırsatların belirlenmesini sağlar.
KYS şartlarına uygunluğu gösterme; Kuruluşun, KYS şartlarına uygun çalıştığını gösterir.
ISO 9001:2015 Kalite Sistemi Standardı; bir ürünün üretiminden ya da hizmet sunumundan, müşterisine ulaştığı yere kadar her süreçte müşterisinin beklenti ve gereksinimlerini karşılayacak şekilde sürekli gelişimi öngören, tüm bu süreçlerin sürekli olması gerekliliğini ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir standarttır.
ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri Standardı; tüm kuruluşlara, tipine, büyüklüğüne ve ürün cinsine bakılmaksızın uygulanabilen etkin bir kalite yönetim sistemidir.
ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemini kurmakla, firmanızın anayasasını oluşturmaya veya geliştirmeye yönelik bir yolda ilk adımı atmış olursunuz.
ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemini uygulayan firmaların büyük çoğunluğu, belgelendirme için yaptıkları yatırımın üç yıldan az bir süre içinde işletme karı olarak geri döndüğünü belirtmektedir. Çünkü yüksek masraflara yol açan hatalar yok edilerek üretimin ve hizmetin kalitesi hızla yükselmekte, devamlı artan müşteri memnuniyeti sayesinde de etkin rekabet önceliği elde edilmekte, zaman ve malzeme kayıpları azalmaktadır.
ISO 9001:2015 Kalite Belgesi Nedir?
ISO 9000 Kalite Belgesi Nasıl Alınır?
Kalite Belgelerine Hibe / Destek alarak sahip olabilir miyim?
(TÜRKAK onaylı Belgelendirmelerde Belge başına 2500 TL HİBE alınmaktadır.)
ISO 9001:2015 şartları nedir ?
Başvuru için neler Gereklidir ?
Çukurova Marka Patent Kalite Yönetim ve danışmalık olarak danışmanlığını ve belgelendirmelerini yapmış olduğumuz müşterilerimize proje bazlı değil sürekli danışmanlık kavramı ile hizmet vermekteyiz. Sistemin mevcut durum analizi ile başlayan çalışmalar, proseslerin incelenmesi ve gereken izlenebilirliğin sağlanmasına, görev ve sorumlulukların iş tanımına uygun yapılmasından tutun da üretim, kalite kontrol, depolama ve sevkiyat süreçlerine kadar uzun haftalar boyunca sürmektedir. Ortaya çıkan tabloda aksayan yönlerin tespiti de yapıldıktan sonra iyileştirmeler ile sistem verimli hali ile sahiplerine bırakılmaktadır. Çukurova Kalite Danışmanlık mühendisleri ise sistemin ara kontrollerini aylık süreçlerde kontrol ederek yönetime rapor olarak sunmakta ve yılsonunda iç tetkik ve yönetim gözden geçirme toplantılarını da düzenleyerek kayıt altına almaktadır.
Başta İstanbul olmak üzere Kocaeli, Edirne, Yalova, Bursa, Adana, Mersin, Gaziantep, Osmaniye, Hatay, illerinde ve tüm Türkiye ye ISO 9001:2015, ISO 22000:2005, ISO 14001:2015, ISO 18001:2007 gibi belgelendirme konularında, kalibrasyon ve eğitim danışmanlık hizmeti veren firmamıza www.cukurovapatent.com web sitesinden iletişime geçebileceğiniz gibi, 444 8 148 nolu ulusal hattımızdan danışmanlarımıza bağlanabilir, info@cukurovapatent.com mail adresine taleplerinizi yazabilirsiniz.
Bizi dinlerseniz dünyayı yakalarsınız, dinlemeye devam ederseniz dünya sizi yakalamaya çalışır.
ISO 9001 NEDEN GÜNCELLENDİ?
Uluslararası Standardizasyon Kuruluşu(ISO), her 5 yılda bir standartları gözden geçirmekte, ihtiyaçlar doğrultusunda revize etmekte ve ilgili taraflar için kullanışlı hale getirmektedir. Kuruluşların karşılaştığı zorlukların yıllar içinde farklılık göstermesi, küreselleşmeye paralel olarak tedarik zincirindeki faaliyetlerin daha karmaşık hale gelmesi, kuruluşların iş yapma metotlarının değişmesi, müşterilerin ve ilgili tüm tarafların beklentilerinin artması, bilgi erişiminin kolaylaşması ve günümüz toplumunun sesinin daha güçlü çıkması revizyon ihtiyacını gündeme getirmiştir. Bu çerçevede ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi standardı, ISO tarafından Eylül 2015’te yayımlanmış; Türk Standardları Enstitüsü tarafından ise Ocak 2016’da Türk Standardı(TS EN 9001:2015) olarak yayımlanmıştır.
TS EN ISO 9001:2015 VERSİYONUNDA Kİ BAŞLICA FARKLILIKLAR NELERDİR?
Yeni versiyonda, üst düzey liderlik ,taahhüt, uyum, amaç, karşılaşılan risk ve fırsatlar üzerine özellikle vurgu yapılmakta, yasal şartlar, rekabetçi pazar ,teknoloji, sosyal-kültürel-ekonomik çevreler ,kuruluşun kültürü ,bilgisi, performansı gibi hususlar kuruluşun bağlamının anlaşılmasında rol oynamaktadır.
En fark edilebilir değişiklik standardın yeni yüksek seviyeli(HLS) yapısıdır. Bu yapı, çoklu yönetim sistemi kullanan kuruluşların yönetim sistemlerinin entegrasyonunu kolaylaştırmasını sağlamaktadır.
Diğer bir değişiklik ise standardın risk tabanlı yaklaşım üzerine odaklanmasıdır. Bu yaklaşım her zaman standardın bir parçası olmasına rağmen, yeni versiyonda daha belirgin hale getirilmiştir.
TS EN ISO 9001:2015 versiyonu farklılıkları:
TS EN ISO 9001:2015 VERSİYONUNUN FAYDALARI NELERDİR?
TS EN ISO 9001:2008 BELGEM VAR, NE YAPMALIYIM?
Kuruluşumuz tarafından, TS EN ISO 9001:2008 versiyonundan belgelendirilmiş olan kuruluşların, en geç 14 Eylül 2018 tarihine kadar TS EN ISO 9001:2015 versiyonu geçişini tamamlaması gerekmektedir.
Firmamızdan, TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme hizmeti alan kuruluşların söz konusu kalite yönetim sistemi belgelerinin son geçerlilik tarihi 14 Eylül 2018 olacaktır. Bu nedenle, belge geçerlilik tarihi 14 Eylül 2018’den sonra olan belgelerin son belge geçerlilik tarihi yine 14 Eylül 2018 olacaktır. Bu kapsamda, TS EN ISO 9001:2015 standardına geçiş yapmak isteyen kuruluşlara yönelik Belge Yenileme(Geçiş) tetkikleri gerçekleştirilecektir.
TS EN ISO 9001:2015 GEÇİŞ PLANI YAPARKEN NELERİ DİKKATE ALMALIYIM?
Kuruluşlar için gerekli değişikliğin derecesi mevcut kalite yönetim sisteminin olgunluğu ve etkinliğine, organizasyonel yapıya ve kuruluşun uygulamalarına bağlıdır.
TS EN ISO 9001:2015 versiyonuna geçiş yapmak isteyen kuruluşların, aşağıdaki faaliyetleri gerçekleştirmesi tavsiye edilmektedir;
ISO 14001 NEDİR
ISO 14000 çevre belgesi bir ürün standardı değil sistem standardıdır ve ne üretildiğinden ziyade, nasıl üretildiği ile ilgilenir. Çevre performansının izlenmesi ve sürekli iyileştirilmesi temeline dayanır. Çevre faktörlerine ilişkin olarak ilgili mevzuat ve kanunlar tarafından tanımlanmış koşullara uymayı şart koşar.
ISO 14001 NASIL ALINIR
ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemlerinin belgelen dirilmesi, kuruluşun kurmuş olduğu Çevre Yönetim Sistemlerinin bağımsız ve akredite bir sertifikasyon (belgelendirme) kuruluşunun denetiminden başarıyla geçmesi ve bunun devamlılığını sağlaması ile mümkündür. Kuruluş, Çevre Yönetim Sistemini standardın gereksinimlerini karşılayacak şekilde kurduktan sonra, bu sistemin belgelendirilmesi için bir sertifikasyon (belgelendirme) kuruluşu ile anlaşır. Sertifikasyon (belgelendirme) kuruluşu, kuruluşun ISO 14001 Çevre Yönetim Sisteminin standardın gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını tespit etmek üzere bir sertifikasyon (belgelendirme) denetimi yapar. Bu denetim sonucunda sertifikasyon (belgelendirme) kuruluşu, kurulmuş olan iso 14001 Çevre Yönetim Sisteminin ilgili standardın gereksinimlerinin yeterince karşılandığına karar verirse, kuruluşun çevre sistemini belgelendirir.
ISO 14001 BELGESİNİN SÜRESİ VARMIDIR
Belgelendirme kuruluşu seçildikten sonra, firma veya kurumun denetimi için bir plan ve program yapılır ve firma veya kurum denetiminden sonra uygun olan sistem belgelendirilir. ISO 14001 belgeleri üç yıl için verilir ve her yıl ara denetimlerle takip edilir. Üç yılın sonunda ise yeniden belgelendirme tetkiki yapılır.
ISO 14001 BELGESİ NEDEN ALINMALIDIR
Yukarıda belirttiğimiz noktalar firmanız için önem arz etmektedir. Firmanızın devamlılığı,çevremizin korunması,yüksek kalite isteği ve müşteri memnuniyeti anlayışı içerisinde olan siz değerli müşterilerimize, ISO 14001 Belgesi alım sürecinde Çukurova Marka & Patent & Kalite & Danışmanlık Şirketi olarak hizmet sunuyoruz.
ISO 22716:2010 GMP (GOOD MANUFATURING PRACTICES) İYİ ÜRETİM UYGULAMALARI
ISO 22716:2010 GMP (Good Manufaturıng Practıces) İyi Üretim Uygulamaları Nedir?
Özellikle kozmetik ürün ve kişisel kullanım ürünleri üreticileri (sabun, şampuan, duş jeli, diş macunu, parfüm, deodorant, saç jölesi, ruj, vb…) ile gıda takviye ürünleri üreticileri için önemli olan iyi üretim uygulamaları yönetim sistemi GMP (Good Manufacturing Practices), Ürünün iç ve dış kaynaklardan kirlenme olasılığını önlemek veya azaltmak amacıyla, kuruluşla ilgili iç ve dış şartlara ilişkin koruyucu önlemleri içeren bir standarttır. Bu uygulama gıda ve kozmetik ürünlerinin üretimi ve dağıtımında temel yaklaşımlardan olup ürünlerde kalite sağlamak için hammadde, işleme, ürün geliştirme, üretim, paketleme, depolama, dağıtım aşamalarında kesintisiz uygulanması gereken bir teknikler dizisidir.
Kozmetik ve Gıda Firmaları Neden ISO 22716 GMP iyi üretim uygulamaları sistemine geçiş yapmak zorundadır?
ISO 22716:2010 GMP Sistemini Uygulayan Firmaların Direk Kazançları Nelerdir?
Küresel Perakende Zincir mağazalarının Ana tedarikçisi olmak için kendinize güveniniz gelir
Yapılan tarım, gıda ve hayvancılık bakanlığı denetimlerinden sorunsuz ve eksiksiz geçmiş olursunuz.
Migros A.Ş, Bim A.Ş, Carrefoursa A.Ş, Şok Marketler A.Ş gibi bir çok şubesi olan perakende sektör tedarikçi denetimlerinde daha az eksik ve hata ile baraj puanları geçersiniz.
GMP ile her zaman tercih edilen tedarikçi ve hizmet sağlayıcı olursunuz.
Ürünlerinizin izlenebilir olmasını görmenin rahatlığını yaşayacaksınız
Firmanızın verimliği ve etkinliği hakkında anlık izleme ve takip yapabileceksiniz.
Bu sistemin kurulmasında Çukurova Marka Patent Kalite Yönetim ve Danışmanlık olarak deneyimli mühendislerimizden hizmet alabilirsiniz. Mühendislerimiz sistemin kurulmasında sadece belgelendirme değil özellikle bu sistemin kurulması için gereken her türlü prosedür, talimat ve formları ihtiyaçlarınıza göre tasarlayıp firmanızdaki personellerin uygulaması için yanlarında bulunmaktadır. Firmamızdan hizmet almak için www.cukurovapatent.com web sitesinden iletişime geçebileceğiniz gibi, 444 8 148 nolu ulusal hattımızdan danışmanlarımıza bağlanabilir, info@cukurovapatent.com mail adresine taleplerinizi yazabilirsiniz.
Bizi dinlerseniz dünyayı yakalarsınız, dinlemeye devam ederseniz dünya sizi yakalamaya çalışır.
ISO 14001 AŞAMALARI NELERDİR
ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
Gıda güvenliği konusunda yasal gerekliliklerin ötesine geçmek isteyen şirketler için gereklilikleri tanımlamak amacındadır. ISO (International Standart Organisation) tarafından hazırlanan ve 2005 yılı Eylül ayında yayınlanan ISO 22000 standardının, çeşitli ülkeler tarafından yayınlanmış HACCP standartların yerini alabilecek ve Dünya’da ISO 9000 gibi kabul görebilecek bir standart olması öngörülmektedir. Güvenli gıda için sürekli artan bir müşteri talebi bulunmaktadır.
Standard, gıda zinciri boyunca gıda güvenliğini temin etmek için, etkileşimli iletişim, sistem yönetimi, ön şartlı programlar ve HACCP planları vasıtasıyla gıda güvenliği tehlikelerinin kontrolü ile sürekli iyileştirme ve yönetim sisteminin güncellenmesi dahil kabul görmüş ana unsurları birleştirir.
Ekipman, paketleme malzemesi, temizlik malzemeleri ve katkı malzemeleri üreticileri gibi ilişkili kuruluşlar da dahil "tarladan sofraya" gıda zincirindeki tüm kuruluşlar için gerçek bir uluslararası standarttır. ISO 22000:2005 ayrıca ISO 9001:2008 gibi kalite yönetim sistemleri ile kendi gıda güvenliği yönetim sistemlerini birleştirmek isteyen tüm kuruluşlar içindir.
ISO 22000 NASIL ALINIR
ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerinin belgelendirilmesi, kuruluşun kurmuş olduğu Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerinin bağımsız ve akredite bir Sertifikasyon (belgelendirme) kuruluşunun denetiminden başarıyla geçmesi ve bunun devamlılığını sağlaması ile mümkündür. Kuruluş, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerinin standardın gereksinimlerini karşılayacak şekilde kurduktan sonra, bu sistemin belgelendirilmesi için bir Sertifikasyon (belgelendirme) kuruluşu ile anlaşır.
Sertifikasyon (belgelendirme) kuruluşu, kuruluşun Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’nin standardın gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını tespit etmek üzere bir Sertifikasyon (belgelendirme) denetimi yapar. Bu denetim sonucunda Sertifikasyon (belgelendirme) kuruluşu, kurulmuş olan Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’nin ilgili standardın gereksinimlerinin yeterince karşılandığına karar verirse, kuruluşun Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ni belgelendirir.
Böylece kuruluş ISO 22000 belgesinin kullanım haklarına sahip olur.ISO belgesi ile Kuruluşun Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ni belgelendirilmesinin ardından Sertifikasyon (belgelendirme) Kuruluşu, kuruluşun standardın gereklerini yerine getirmeye devam edip etmediğini tespit etmek üzere belirlenmiş aralıklarla takip denetimleri yapar. Kuruluşun Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerine ne verilmiş olan bu belge, aslında tamamen sertifikasyon kuruluşunun malı olup belirli bir süre için kuruluşa ödünç verilmiştir. Yapılan bu takip denetimleri sonucunda Sertifikasyon (belgelendirme) Kuruluşu, kuruluşun Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin standardın gereklerini yeterince sağlamadığı kararına varırsa, kuruluşa ödünç vermiş olduğu bu ISO 22000 belgesini geri alabilir.
ISO 22000 BELGESİNİ KİMLER ALMALIDIR
ISO 22000; aşağıdakiler de dahil olmak üzere, gıda zincirine doğrudan veya dolaylı biçimde dahil olan tüm kuruluşlar tarafından kullanılabilir:
Özetleyecek olursak gıda endüstrisinde yer alan tüm kuruluşların ISO 22000 standartlarını kısmen ya da tamamı ile yerine getirmesi zorunludur
ISO 18001 (OHSAS) İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ
OHSAS NEDİR
Günümüzde, İş Sağlığı ve İş Güvenliği(İSİG) bir yönetim sistemi olarak ele alınmaktadır.. Bu konuyla ilgili, dünyada uygulanan en yaygın standartlardan biri OHSAS 18001'dir. OHSAS 18001, Occupational Health Safety and Assesment Series -İş Sağlığı ve İş Güvenliği Değerlendirme Serileri anlamına gelmektedir.
Çalışma koşullarından kaynaklanan ölüm, yaralanma ve mesleki hastalıklar yeterince önlenememektedir. Maalesef Türkiye; İş kazalarında Avrupa birincisi ve Dünya üçüncüsüdür. Ülkemizde kaçak işçileri ve SSK'lı olmayan çalışanları göz önüne aldığımızda; bilinmeyen, gizlenen veya bildirilmeyen iş kazaları ile bu rakamın SSK istatistiklerinin 4 katına ulaşacağı tahmin edilmektedir. Bundan dolayı kazaların mutlaka kontrol edilmesi ve en aza indirilmesi için bir yönetim sistemi işletmelerce uygulamaya konulmalıdır.
Diğer taraftan, artan küresel rekabette tüm çalışanların katkısıyla konumlarını güçlendirmek isteyen işletmeler, OHSAS/TS 18001, İSİG yönetim modeli kurmakta ve bunu mevcut kalite sistemleri ile ilişkilendirmektedir. Bu yönetim sistemi, zararla sonuçlanabilecek olası tehlikelerin önceden tespitini ve gerekli önlemlerin alınmasını hedeflemektedir. Ancak bu yöntemle, iş kazası ve meslek hastalıklarının yüksek maliyetleri en aza indirilebilmektedir.
Çukurova İş Güvenliği ile firmaların ihtiyacını ve eksiklerini hızlıca analiz edip yerinde hizmet sunmak gerektiğini düşünmekteyiz. Hatay da iş güvenliği gereken yere halen gelmemiş gün geçtikçe konu yasalarla da takip edilir hale gelmiştir.
OHSAS IN TEMEL AMACI NEDİR
OHSAS'I KİMLER ALMALI
OHSAS 18001, iş yerinde çalışanlar, müşteriler ve halk için sağlık ve güvenlikle ilgili riskleri azaltmak, ortadan kaldırmak veya en aza indirmek üzere resmi bir prosedür uygulamayı isteyen her kuruluş tarafından benimsenebilir. Genel bir standart olduğundan her boyuttaki, her sektördeki kuruluşun ihtiyaçlarına cevap verebilir.
ISO 18001 SİSTEMİNİ KİMLER UYGULAR
OHSAS NEDEN ALINMALIDIR
Çalışanları işyerinin olumsuz etkilerinden ve kazalardan koruyarak, rahat ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak.
Çukurova Marka & Patent & Kalite & Danışmanlık Şirketi olarak;siz değerli müşterilerimizin firmalarının çalışma koşullarını daha da iyileştirerek kalite ve verimliliği artırmak ve müşteri memnuniyetinizi en üst seviyede tutmak amacıyla, ISO 18001(OHSAS) belgelendirmesi için danışmanlık hizmetimizi sunuyoruz.
İstanbul
İstanbul Cad.No:5 Pelin İş Merkezi Kat:4 No:121 (Nimet Abla Gişesi Üstü) Bakırköy - İstanbul | |
444 8 148 | |
0533 390 90 33 | |
0532 696 19 56 | |
info@cukurovapatent.com |
Ankara
CEYHUN ATIF KANSU CAD. 1387. SK. NO:1/3 BALGAT ÇANKAYA- ANKARA | |
444 8 148 | |
0532 696 19 56 | |
0533 390 90 33 | |
info@cukurovapatent.com |
Adana
Sümer Mah. 69051. Sok. Hatice Hatun Apt. A Blok Kat:1 No:1(Denizbank Üstü) Seyhan ADANA | |
444 8 148 | |
0553 057 26 33 | |
0553 057 26 32 | |
adana@cukurovapatent.com |
Hatay
Saraykent Mah. Akçay 2 Sokak Zehra Dönmez Apt. No:2 Kat:3 Daire:9 Antakya/Hatay | |
444 8 148 | |
0543 685 41 52 | |
0530 353 93 99 | |
info@cukurovapatent.com |
Mersin
Merkez Güvenevler Mahallesi, 1947.Sokak, Bahçekent 2 Apt. No:3/4 Yenişehir/Mersin | |
444 8 148 | |
0549 289 61 63 | |
0543 685 41 52 | |
info@cukurovapatent.com |
Gaziantep
Güvenevler Mahallesi, Duisburg Bulvarı, No:20/A Şehitkamil / GAZİANTEP | |
444 8 148 | |
0532 696 19 56 | |
0543 685 41 52 | |
info@cukurovapatent.com |
Çanakkale
Esenler Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi 34/34 Merkez / ÇANAKKALE | |
444 8 148 | |
0533 390 90 33 | |
0532 696 19 56 | |
info@cukurovapatent.com |
Kahramanmaraş
Şazibey Mahallesi, Biriketçiler Caddesi, No:12 Merkez / Kahramanmaraş | |
444 8 148 | |
0533 390 90 33 | |
0543 685 41 52 | |
info@cukurovapatent.com |
Aksaray
Ebulfeyz Elçibey Cad. No: 32 Taşpazar Mah. Merkez / AKSARAY | |
444 8 148 | |
0543 685 41 52 | |
0533 390 90 33 | |
info@cukurovapatent.com |
Bursa
Yeni Mahalle Yıldırım Beyazıt Soko No:14 Kestel/BURSA | |
444 8 148 | |
0533 390 90 33 | |
0532 696 19 56 | |
info@cukurovapatent.com |
Sakarya
Dörtyol Sanayi Sitesi 16. Sokak No: 25 Arifiye / SAKARYA | |
444 8 148 | |
0532 247 76 69 | |
0533 390 90 33 | |
info@cukurovapatent.com |
Adana Marka Tescili
Çukurova Marka Patent Kalite Yönetim ve Danımanlık firması olarak Adana ili Barajyolu mevkiinde bulunan ve 5 yıldır faaliyette olan şubemiz ile Adana firmalarına marka tescil, patent tescil, tasarım tescil, faydalı model tescil, barkod numarası tescil, gln numarası tescil, domain tescil(alan adı tescil), Iso 9001, Iso 14001, Iso 45001 ve Iso 22716 GMP Belgelendirme hizmetlerini kurumsal bir şekilde sunmaktayız. Adana şube için 0322 225 8233 numaralı hattımızla irtibata geçebilirsiniz. |
Hatay Marka Tescili
Çukurova Marka Patent Kalite Yönetim ve Danımanlık firması olarak Hatay ili Antakya ilçesinde 2010 yılında kurulan ve 12 yıldır faaliyette olan şubemiz ile Hatay firmalarına marka tescil, patent tescil, tasarım tescil, faydalı model tescil, barkod numarası tescil, gln numarası tescil, domain tescil(alan adı tescil), Iso 9001, Iso 14001, Iso 45001 ve Iso 22716 GMP Belgelendirme hizmetlerini kurumsal bir şekilde sunmaktayız. Hatay şube randevu ve daha fazlası için 0326 225 13 33 numaralı hattımızla irtibata geçebilirsiniz. Marka tescil konularında ve merak ettiğiniz diğer konular için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.cukurovamarka.com |
İstanbul Marka Tescili
Sanayi ve Ticaret şehrimiz olan İstanbul'da marka tescil konusu ve diğer hizmetlerimiz için ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. |
Adana Danışmanlık
Kaliteli ve verim alacağınız danışmanlık hizmetlerimiz konularında profesyonel mühendislerimizle danışmanlık hizmeti vermekteyiz. |
Mersin Marka Tescili
Marka Tescil konusunda da oldukça gelişen şehrimize şubelerimizde değer katmaya devam ediyoruz. |
Marka Tescil Sorgulama
Tescil etmek istediğiniz ismin araştırmasını yapıp, işimizi büyük titizlikle yapıyoruz. |
ISO belgesi
ISO belgesi konusunda kalite belgelendirme hususunda hizmet verdiğimiz, sertifikalı eğitimler verdiğimiz ofislerimiz mevcuttur.Eğitim takvimimize şu linkten ulaşabilirsiniz. Eğitim Takvimi |
Marka Tescil Yenileme
Sürdürülebilir kalıcılığı yakalamak için markanızı yenileyin. Hukuki savaşlardan korumak adına marka tescilinizi uzatmaktan memnuniyet duyarız. |